Nieuw

Blog

Home / Web & design  / Win een poken

Het is nu al het woord van 2009: Poken. De kleine poppetjes waarmee je contactgegevens kunt delen zijn de must-have van dit jaar. Nog geen idee wat ze zijn? Van welke planeet kom je? Gelukkig is Contentgirls hier om je te helpen.

Do you Poken?
Pokens zijn kleine poppetjes (zie afbeelding) waarop je contactgegevens kunt opslaan. Kom je een mede-pokenaar tegen, dan hou je de handjes van beide poppetjes tegen elkaar en wisselen ze de gegevens uit. Eenmaal thuis upload je via USB de verzamelde contactgegevens naar je poken account op DoYouPoken.com en kun je de nieuwe contacten toevoegen aan de verschillende social networks (Hyves, LinkedIn etc.).

Leuk of wel?geisha

Winnen
Fantastisch! Maar hoe kom je aan zo’n poken? Je kunt er natuurlijk een kopen. Maar er is niks leuker dan er eentje winnen! En dat kan nu bij Contentgirls. Drie gelukkige Contentgirls (m/v) kunnen bij ons een Poken winnen door ons op zo origineel, grappige of ontroerend mogelijke wijze te vertellen met wie zij of hij het allerliefste zouden willen Poken. De 3 beste inzendingen ontvangen een Poken van ons. Zij mogen kiezen uit de Geisha Poken, de bij, de beer en de voodoopoken. Waarbij nummer 1 natuurlijk als eerste mag kiezen, nummer 2 als tweede en nummer 3 als derde.

Origineel en creatief
Dus wil jij een Poken winnen van Contentgirls, stuur je inzending dan naar contentgirls@gmail – met als onderwerp Win een Poken. Je verhaaltje mag uit maximaal 500 woorden bestaan, maar mag ook een webpage zijn, een e-card, een flashanimatie, maak er gewoon iets moois van.

Inzendingen moeten binnen zijn vóór 1 maart. De winnaars worden bekend gemaakt op Contentgirls en de inzending wordt gepubliceerd. Niet alleen een kans om een Poken te winnen dus, maar ook om jezelf te pluggen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.