Nieuw

Blog

Home / Kies categorie  / Weekbreker: wat maakt een social media superstar?

Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het?
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

Er zijn mensen die bijzonder populair zijn op het social web. Ze worden gevolgd, gequote, geretweet, overladen met complimenten en Klouten iedereen er keihard uit. Het zijn een soort social media popstars. Waar denk jij dat deze mensen nou eigenlijk goed in zijn? 

Net als bij echte popstars is het niet voldoende om er gewoon leuk uit te zien of af en toe een leuke quote er doorheen te gooien. Talent is van essentieel belang (toch)? 

De vraag: welk talent heeft een social media superstar? Wat is de X-factor die mensen zo aantrekt (friends, followers etc.)?


 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.