Nieuw

Blog

Home / Kies categorie  / Tijd voor een feestje!

balloonsContentgirls bestaat (om en nabij de) 6 maanden! Gefeliciteerd en applausje voor jezelf zeggen we dan. Een mooi moment voor een klein feestje. Een Contentgirlsborrel M/V in hartje Utreg. Iedereen is uitgenodigd. Ja ook jij dus. Het gaat als volgt plaatsvinden:

Datum: 3 april
Plaats: Utrecht
Tent: Havana
Tijd: v.a. 19:00 uur tot …ja whateva’

Havana is een café/restaurant met Cubaans thema. Op vrijdag verandert de tent na 23:00 uur in een discotheek. Dus mocht je zin hebben om te dansen, dan kan dat. En aangezien het een restaurant is kan er ook worden gegeten. Laat even weten of je mee wilt eten, dan kunnen we reserveren. Deze venue is voorlopig en afhankelijk van het aantal mensen dat zich aanmeldt. Laat dus even weten of je erbij bent via contentgirls@gmail.com of hieronder in de comments. Mocht het héél gezellig worden dan zoeken we een plek waar we met de hele crew kunnen chillen.

Drie april dus en vergeet niet om je Poken mee te nemen! Meld je aan vóór 30 maart zodat we er nog rekening mee kunnen houden. Eten en drinken is op eigen kosten. Maar jullie krijgen 1 cocktail van ons cadeau!

Tot op heden zijn deze mensen erbij:

Contentgirls @Charlottesnel @MerelRoze @boarderbabe
@kimipedia @tdaonp @moniquegoris @reinoutw
@webmaakster @Tamara1984  jacqueline67 @anous
@JanKok @zazoukids @StelJeFloor @ricksrommelhok

@GoHip

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.