Nieuw

Blog

Home / Kies categorie  / Klanten zeggen de gékste dingen

Dit artikel maakte me zo hard aan het lachen dat de kat ongerust kwam kijken of alles wel goed was. En katten maken zich niet gauw zorgen, dus je kunt je voorstellen dat ik érg hard moet hebben gelachen. Nu ken ik dit soort verhalen ook wel uit mijn eigen praktijk, zelfs uit mijn eigen familie overigens. Je kent het wel, mijn zusje belt dan om te vragen of ik haar printer kan fixen omdat ik “zo goed ben met computers”. Of collega’s die vragen of ik “even” die 30 pagina’s tekst om wil schrijven voor het web. Een feest van herkenning dus. Al zijn sommige van de voorbeelden op deze website wel heel erg bizar.

Maar waar ik vooral opeens nieuwsgierig naar ben, zijn jullie ervaringen met klanten. Hebben wij hier in Nederland ook van die maffe klanten? Of zijn alleen de Yanks zo gek? Dus, aan jullie de vraag: Wat is het gekste verzoek/zijn de gekste verzoeken van klanten, collega’s, familie etc. die je ooit hebt gehad? U mag anoniem reageren en dat mag ook per mail contentgirls@gmail.com !! Want zo’n hilarisch lijstje wil ik hier ook wel zien. Als we er genoeg bij elkaar weten te verzamelen – verschijnt dat lijstje natuurlijk ook op Contentgirls.

Dit is je kans: vertrouw je frustraties toe aan dit (virtuele) papier! Oh en heb je Twitter? Retweet dit dan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.