Nieuw

 

Huur mij in

Geïnteresseerd geraakt? Wil je me inhuren of gewoon eens kletsen over de mogelijkheden? Dat kan natuurlijk. Ik ben altijd op zoek naar leuke en interessante uitdagingen. 

Als je me nodig hebt voor…

Mijn belangrijkste inhoudelijke expertise ligt bij content. Ik weet hoe goede content eruit ziet en wat er nodig is om structureel effectieve content te maken.

Nieuwsbrieven. Nog steeds een effectieve manier om je huidige en aanstande klanten te bereiken. Ik ontwerp, schrijf en verzend jouw nieuwsbrief. Meer lezers, meer kliks zodat je niet alleen werk doet, maar het ook echt resultaat oplevert.

Nieuwe teksten nodig voor je website? Blogs om bij jezelf of anderen te publiceren? Schrijf je zelf maar heb je behoefte aan eindredactie? Webshopteksten? Die maak ik allemaal snel, goed en graag. SEO-geoptimaliseerd, vlot, en naar de enige juiste webstandaarden.

Heb je een zwaardere contentvraag? Ben je bijvoorbeeld toe aan een strategie? Moet je redactie worden ingericht qua mensen en processen, staat er een grote migratie voor de deur of een redesign? Dan moet je mij hebben!

Maar ook voor…

Met 20 jaar ervaring als online specialist, doe ik natuurlijk meer dan content.

Social media-onderhoud en inrichting. Zodat jij je bezig kunt houden met je core business. Samen maken we een plan en ik neem je daarna het werk uit handen. Of het nu gaat om facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of een ander sociaal netwerk, we zetten jou en je merk op de kaart.

Heb je een nette (of juist spannende) site nodig voor je bedrijf? Een webshop om je spullen te verkopen? Een blog waar je je gedachten en kennis op kwijt kunt? Dan maak ik voor jou een mooie en goedwerkende WordPress website. En als je wilt, onderhoud ik de site ook nog technisch voor je.

Let’s talk. De kans is groot dat ik wat voor je kan betekenen. Of in elk geval iemand weet die wat voor je kan betekenen als ik het zelf niet ben. Neem contact op en laten we koffie doen.

Zo vind je mij

Ik spreek je graag over jouw contentuitdaging. Dikke kans dat ik wat voor je kan doen.

Bellen mag

Ik ben bereikbaar via:

Telefoon: 030 888 1550

Verstuur een bericht

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of vind me op social