Nieuw

Huur mij in

Home / Huur mij in

Geïnteresseerd geraakt? Wil je me inhuren of gewoon eens kletsen over de mogelijkheden? Dat kan natuurlijk. Ik ben altijd op zoek naar leuke en interessante uitdagingen. 

 

Waar kun je me voor inhuren?

Mijn belangrijkste inhoudelijke expertise ligt bij content. Ik weet hoe goede content eruit ziet en wat er nodig is om structureel effectieve content te maken. Denk dan aan:

 • Contentstrategie
 • Copywriting
 • Publishing
 • Contentmarketing
 • Content procesinrichting
 • Inrichten van contentteams
 • Leidinggeven aan contentteams

Waarom zou je mij inhuren?

Naast mijn jarenlange ervaring (sinds 1998) met online in brede zin, met content in het bijzonder  (sinds 2002) én mijn journalistieke achtergrond, denk ik dat mijn toegevoegde waarde voornamelijk zit in mijn strategische kijk op content. Van strategie naar organisatie, naar creatie en marketing. Al die facetten zijn van belang en leiden samen tot de beste content: effectieve content dus.

Daarnaast ben ik een excellente borrelaar, zeer gecharmeerd van directe en no-nonsense-communicatie en zit ik vol met anekdotes. Of dat eerste en dat laatste voor jou van belang zijn, kun jij het beste bepalen!

 

Wat heb ik dan gedaan?

Nou ja, van alles. Op LinkedIn kun je het hele overzicht lezen. Maar de afgelopen 15 jaar leerde ik in de praktijk:

 • Content maken
 • Communities managen
 • Hoofdredactie van online magazines
 • Concepting
 • Publishing
 • Eindredactie
 • Content teams inrichten
 • Content projecten leiden
 • Content teams managen
 • Contentprocessen bedenken en implementeren
 • Contentmigraties soepel laten verlopen
 • Contentoptimalisatietrajecten
 • SEO uiteraard
 • Het trainen van (aanstaande) contentprofessionals

 

Kom maar op

Worstel je met een contentuitdaging? Kun je hulp gebruiken met het vullen van je site, het optimaliseren van je huidige content of het aansturen van je contentteam? Ben je op zoek naar iemand die content ademt en graag op alle niveau’s meedenkt, maar ook gewoon plezier beleeft aan de dagelijkse praktijk en de handen graag uit de mouwen steekt? En ben je niet bang voor een kritische stem, die altijd jouw doelstellingen als basis heeft?

Há, dan ben je aan het juiste adres. Contact opnemen kan via deze pagina of via de site van mijn bedrijf Contentchefs, maar je kunt me ook gewoon vinden op Twitter: @Contentgirl

Zoek je meerdere mensen (een team) of tijdelijke krachten die je met je content kunnen helpen ((her)schrijven teksten, bloggen, social media management en meer), dan kun je ook bij mij (en mijn bedrijf terecht).