Nieuw

Blog

Home / Internet Marketing  / Gewoon wat handige Firefox add-ons

ffFirefox is een heerljke browser en gelukkig weten steeds meer mensen dat. Om je Firefoxervaring nóg wat prettiger te maken hebben we hieronder een aantal handige add-ons op een rijtje gezet. Gebruik jij zelf een mooie, handige, praktische add-on? Deel dat dan met de andere bezoekers via de comments.

Auto Copy
Met deze Firefox add-on kopieer je tekst simpelweg door het te selecteren in je browserscherm. Rechtermuisknop niet nodig, [CTRL-C] niet nodig. Een minimale tijdsbesparing, maar wel een prettige.

Brief
Rss lezer add-on voor Firefox. Sla een RSS-feed op met Live Bookmarks en hij wordt toegevoegd aan deze nette en overzichtelijke RSS-lezer.

Shareaholic
Je komt al surfend nog eens wat moois tegen en dat wl je natuurlijk delen met anderen. Via Twitter, Delicious, je Facebook-pagina, Digg of bijvoorbeeld email. Met Shareaholic deel je snel en gemakkelijk je webschatten.

Tab to window
Dit vind ik nou zo’n hele simpele add-on waarvan een mens erg blij kan worden. Zelf heb ik 2 schermen en soms kom ik tijdens het surfen een filmpje tegen dat ik graag in een new window wil bekijken. Maar natuurlijk heb ik dat ding al geopend in een van de vele tabbladen van mijn hoofd-browserscherm. In Chrome kan ik het tabblad dan gewoon lostrekken van de rest. In firefox eerst niet, maar na installatie van deze add-on wel. Filmpje in het ene scherm, doorsurfen in het andere scherm. Gewoon handig.

Next tab
Ik ben een zeer tevreden gebruiker van Firefox (oké en Chrome…en Opera). Het enige waar ik me echt aan erger is dat wanneer ik een link in een nieuw tabblad open, deze als laatste in de rij tabbladen wordt geopend, in plaats van naast de pagina waar de link vandaan komt. Onoverzichtelijk gedoe. In Chrome gaat dat overigens wel goed. Met de Next tab add-on fix je dit irritante gedoe nu ook in Firefox.

Video Downloadhelper
Met deze add-on kun je streaming video downloaden vanuit je browser, bijvoorbeeld op YouTube. Superhandige add-on en het downloaden waard.

Welke Firefox add-ons gebruik jij?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.