Nieuw

Blog

Home / Blogging  / Delen van Social Media en online personal branding

De afgelopen weken heb ik nogal wat presentaties mogen geven. Powerpoint was mijn allerbeste vriend. En toen ik afgelopen weekend de slides aan het opruimen was – aan het kijken welke ik kan hergebruiken – bedacht ik opeens dat het niet erg social van me zou zijn om ze alleen op mijn pc te laten staan. Vooral aangezien ik ze waarschijnlijk niet meer zal gebruiken.

In het kader van social sharing deel ik ze dan ook met jullie. Misschien heb je er wat aan. Misschien ook niet. Hoe het ook zij, hier zijn ze. Let op: ik heb slides van verschillende presentaties door elkaar gezet…ik hoop dat het een beetje te volgen is!

Je kunt ze beide embedden: deel het dus voort.

[slideboom id=164192&w=425&h=370]

[slideboom id=164183&w=425&h=370]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.