Nieuw

Blog

Home / Kies categorie  / Contentgirlsborrel/Twitter meetup

cocktailVan de vorige Contentgirlsborrel was het thema Mexicaanse griep en helemaal goed liep het allemaal niet. Maar die tijden zijn voorbij! Vrijdag 30 oktober ( 1 dag voor Halloween mensen!!!) is het vanaf 18:00 uur weer zover: de Contentgirls.nl borrel/Twitter meetup. Nothing too fancy, nothing too big, maar wel gezellig en zinnig. Leg nieuwe contacten, leer nieuwe mensen kennen en natuurlijk nieuwe cocktails. Dit keer zitten we niet meer bij de Winkel van Sinkel maar bij Zussen. en kun je ons daar dus vanaf 18:00 u vinden.

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een Contentgirls/Twitter netwerkmeeting. Gewoon om interessante contacten te leggen, te klagen over je werk, slap te ouwehoeren of lekker stil te observeren. Een prima netwerkgelegenheid en een prima plek om offline personal branding eens uit te proberen!

Dus neem je Poken mee en kom elke laatste vrijdag van de maand naar Zussen in Utrecht. Minder pretentieus dan je zou denken en zo informeel als de pest. Het is soms moeilijk gebleken om ons te vinden, dus nemen we dit keer een herkenningspunt mee. Wat denken jullie van Barbabee?!

889_Barbabee_30_cm

Zie je dus ene groepje volwassen mensen zitten met Barbabee in hun midden dan ben je aan het goede adres!

We vinden het wel leuk als je even laat weten of je erbij bent en proberen dan ook hapjes te regelen, dus wel doen! Aanmelden kan ook op LinkedIn.

Heb je een Twitteraccount? Laat je nick achter in de comments dan zetten we je op de lijst.

Tot dan!

p.s: drankjes op eigen kosten. Maar mochten we rijk worden door de site, dan sponsoren we wel :)

p.p.s: Mannen, vrouwen en alles ertussen welkom!

Inmiddels aangemeld:

[ff Contentgirls tdaonp charlottesnel altijd reinoutw debdebdeb LindsayVallen jankok Calijn steljefloor St33f CBerenice erikmhartman]

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-twitter-users/installation/
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.