Nieuw

Blog

Home / Internet  / Contentgirl van 2011

In 2009 probeerde ik het al: een contentgirl van het jaar wedstrijd opzetten. We hadden een jury, we hadden een prijs, we hadden een opdracht. Wat we niet hadden waren inzendingen. Eentje maar en die dame won dan ook automatisch. Ze nam de prijs niet aan, want dat vond ze niet eerlijk, maar jammer was het wel. 

Nu zijn er wel vaker wedstrijden en wel vaker verkiezingen en wij willen gewoon niet achterblijven. Dus we wagen nog een poging. Dit keer willen we echter wel inzendingen. En daarom vragen we jouw hulp!

Wat is een contentgirl van het jaar? Wat moet ze doen? Wat moet ze weten? Wie moet ze kennen? Wat moet ze lusten? Kortom: aan welke eisen moet deze dame voldoen? Veel Twittervrienden mag een eis zijn, maar maakt je op zichzelf geen contentgirl. We willen geen populariteitswedstrijd (of in elk geval niet alleen), we willen een wedstrijd die het waard is om te winnen zonder dat je al je vrienden dood hoeft te spammen.

Wij zorgen voor de prijzen en de organisatie en van jou vragen we input. Kom op, lekker crowdsourcen en RT’en, Facebooken, LinkedInnen, etc. We willen zoveel mogelijk suggesties.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.